prettige feestdagen met een cadeautje van brouwerij SANS MERCI

 

 

 

Verras je tijdens de feestdagen graag met een presentje dat net dat tikkeltje méér heeft? Wel, dan is een origineel cadeaupakket van je plaatselijke brouwer nog niet zo'n slecht idee. Voor 25 Euro schenk je 7 flesjes Caliber.3 (tripel 8,2%) én het intussen vertrouwde glas van brouwerij SANS MERCI, keurig geschikt op een rustiek houten plankje en feestelijk verpakt. Daar wil ne mens toch niet voor sukkelen...

Brouwerij SANS MERCI wenst iedereen prettige eindejaarsdagen en heft natuurlijk het glas op een goeie gezondheid in 2023. Santé allemaal!

september 2022: bakske vol tijdens de avondmarkt in Stekene

 

STEKENE - VRIJDAG 16/9/2022   Merci aan de tientallen bierliefhebbers die tijdens de avondfeestmarkt in Stekene afkwamen op de degustatieavond van brouwerijen DE ZWARTE BRON en SANS MERCI. We sloegen de handen in elkaar om belangstellenden kennis te laten maken met ons veelzijdige assortiment. Virgule Groen, Virgule Rood, Corbi-Art Fort Brulée en Black Anchor Barley Wine bleken overigens een ideale remedie tegen het druilerige weer dat de avondfeestmarkt een beetje in het water deed vallen.

Deze avond smaakte naar meer. Volgend jaar gaan we voor een tweede editie. Zelfde adres: onze tent in de Bormte, nummer 19.

juni 2022: uwe stoel op 't plansier!

mei 2022: je eigen bier met de handige gids van brouwerij SANS MERCI

Zelf bier gaan brouwen? Bezint eer ge begint... met deze handige gids voor de hobbybrouwer. In 106 pagina's doet hij stap voor stap uit de doeken welke ingrediënten en spullen je nodig hebt, hoe je een recept opstelt, hoe je brouwfouten vermijdt, welke bierstijlen er bestaan, hoe je degusteert, waarom je best oplet voor de arm der wet etc. 

Voor 19,90  euro kan je met deze uitgave van Brouwerij SANS MERCI aan de slag. Eenvoudig verkrijgbaar op aanvraag.

april 2022: SANS MERCI Caliber.3 in de Gazet

begin maart 2022: lancering CALIBER.3

 

 

Ook wel eens uwen buik vol van mainstream bieren zonder uitgesproken karakter? Wel, CALIBER.3 tapt uit een ander vaatje! Hij schiet er nondiedrei niet nevenst: hij is een krachtige blonde driegranentripel met uitgesproken fruitige en hoppige aroma's in de neus. In de mond ontvouwt hij zijn volle body en legt hij een fris en prettig bittertje op de tong dat smaakt naar meer. Een biertje sans merci? Jawadde, ge moogt gerust zijn.

8,2% ALC.

91,8% ART.

34 IBU

Ongefilterde en ongepasteuriseerde bovengister met hergisting in de fles, die is gebrouwen met water, gerstemout, tarwe en haver, kandijsuiker, sinaasschillen, hoppen (o.a. Simcoe) en gist. Gebrouwen in samenwerking met brouwerij De Poes uit Tielt.