Een parelend eindejaar met de Brut de la REINE Sans Merci

 

 

 

 

 

Brouwerij SANS MERCI wenst je sprankelende feestdagen en laat de geest uit de fles in 2024. Het paradepaardje van SANS MERCI, een licht mousserende brut (aperitiefbier met 13,5% alc.) is jouw ideale disgenoot tijdens de feestdagen: licht zurig maar zonder de kenmerkende scherpte van veel aperitiefwijnen, en tegelijk subtiel zoet maar niet plakkerig of zwaar. Enfin, het beste van champagne en degustatiebier verenigd in 1 fles van 75cl. Een Cuvée de Excellence die parelt van lokaal vakmanschap.

Bestel de Brut de la REINE Sans Merci via het contactformulier of loop gewoon even langs bij je lokale brouwer: vanaf half januari 2024 op eigen adres beschikbaar voor 18,99 Euro per fles.

 

 

 

Foto: Lennert Deprettere

September 2023: sfeervol terras op de avondfeestmarkt in Stekene

Geen klachten over de tweede editie van onze feestbar in september: meer dan honderd gasten vonden de weg naar de bieren van brouwerijen SANS MERCI en De Zwarte Bron - ditmaal op een uitgebreid terras. Een zwoele avond, dorstige drinkers en veel ambiance. Merci aan alle bezoekers!

Dat smaakt alweer naar meer. Tot volgend jaar!

 

 

foto onder: Lennert Deprettere

september 2022: bakske vol tijdens de avondmarkt in Stekene

 

STEKENE - VRIJDAG 16/9/2022   Merci aan de tientallen bierliefhebbers die tijdens de avondfeestmarkt in Stekene afkwamen op de degustatieavond van brouwerijen DE ZWARTE BRON en SANS MERCI. We sloegen de handen in elkaar om belangstellenden kennis te laten maken met ons veelzijdige assortiment. Caliber.3, Corbi-Art Fort Brulée en Black Anchor Barley Wine bleken overigens een ideale remedie tegen het druilerige weer dat de avondfeestmarkt een beetje in het water deed vallen.

Deze avond smaakte naar meer. Volgend jaar gaan we voor een tweede editie. Zelfde adres: onze tent in de Bormte, nummer 19.

juni 2022: uwe stoel op 't plansier!

april 2022: SANS MERCI Caliber.3 in de Gazet

begin maart 2022: lancering CALIBER.3

 

 

Ook wel eens uwen buik vol van mainstream bieren zonder uitgesproken karakter? Wel, CALIBER.3 tapt uit een ander vaatje! Hij schiet er nondiedrei niet nevenst: hij is een krachtige blonde driegranentripel met uitgesproken fruitige en hoppige aroma's in de neus. In de mond ontvouwt hij zijn volle body en legt hij een fris en prettig bittertje op de tong dat smaakt naar meer. Een biertje sans merci? Jawadde, ge moogt gerust zijn.

8,2% ALC.

91,8% ART.

34 IBU

Ongefilterde en ongepasteuriseerde bovengister met hergisting in de fles, die is gebrouwen met water, gerstemout, tarwe en haver, kandijsuiker, sinaasschillen, hoppen (o.a. Simcoe) en gist. Gebrouwen op de installatie van brouwerij De Poes uit Tielt.

 

Foto: Lennert Deprettere