september 2022: bakske vol tijdens de avondmarkt in Stekene

 

STEKENE - VRIJDAG 16/9/2022   Merci aan de tientallen bierliefhebbers die tijdens de avondfeestmarkt in Stekene afkwamen op de degustatieavond van brouwerijen DE ZWARTE BRON en SANS MERCI. We sloegen de handen in elkaar om belangstellenden kennis te laten maken met ons veelzijdige assortiment. Caliber.3, Corbi-Art Fort Brulée en Black Anchor Barley Wine bleken overigens een ideale remedie tegen het druilerige weer dat de avondfeestmarkt een beetje in het water deed vallen.

Deze avond smaakte naar meer. Volgend jaar gaan we voor een tweede editie. Zelfde adres: onze tent in de Bormte, nummer 19.

juni 2022: uwe stoel op 't plansier!

april 2022: SANS MERCI Caliber.3 in de Gazet

begin maart 2022: lancering CALIBER.3

 

 

Ook wel eens uwen buik vol van mainstream bieren zonder uitgesproken karakter? Wel, CALIBER.3 tapt uit een ander vaatje! Hij schiet er nondiedrei niet nevenst: hij is een krachtige blonde driegranentripel met uitgesproken fruitige en hoppige aroma's in de neus. In de mond ontvouwt hij zijn volle body en legt hij een fris en prettig bittertje op de tong dat smaakt naar meer. Een biertje sans merci? Jawadde, ge moogt gerust zijn.

8,2% ALC.

91,8% ART.

34 IBU

Ongefilterde en ongepasteuriseerde bovengister met hergisting in de fles, die is gebrouwen met water, gerstemout, tarwe en haver, kandijsuiker, sinaasschillen, hoppen (o.a. Simcoe) en gist. Gebrouwen in samenwerking met brouwerij De Poes uit Tielt.